Long.time.no.se

Länge sen bloggen uppdaterades! SURPRISED? nä, tror inte det :)

 

Iaf händer mycket hela tiden och tiden går väldigt fort… Har bland annat fixat lite hemma hos Camilla och Rasmus, varit på Boda Borg, sett mamma och pappa i reportage i tidningen <3 , myst med familjen, dragit igång handboll på helgerna, lekt med Signe i snön, varit sjuka, varit i Linköping och blivit friskförklarad m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m. :) Härlig tid iaf! Ska försöka skärpa oss i vanlig ordning, men får se vad som händer :)

 

Lite bilder kan jag försöka få upp :)

 

IMG_5971 IMG_5975 IMG_5978 IMG_5981 IMG_5989 IMG_5990 IMG_5991 IMG_5993 IMG_5998 IMG_5999 IMG_6005 IMG_6015 IMG_6017

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Long.time.no.se

  1. Annelie says:

    Söt vovve men smart – näääää 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>