Helgens bravader

En riktig skön helg har det varit. Varmt och skönt och som vanligt massa kalas :) I helgen fick man stilla sina caching behov lite i det fina vädret då det blev FTF jakt i Lördags i ett träsk i barnarp.

Visste inte om att det var ett träsk när man kom dit men märkte det ganska snabbt. Mitt i träsket gick en liten å och jag kom självklart från fel håll och såg cachen på andra sidan då den satt i ett gammalt bil mitt ute i träsket. Och det lilla ån var tydligen inte liten om man kollade på djupet. Måste vart två meter till botten och sedan lite till i sanden :)

Som tur var så testade jag inte att gå över. Jag var fortfarande själv på plats så jag gick tillbaka till bilen och körde runt och attackerade från andra hållet. Dygnsur var man och det blev snabbt mörkt. Men efter en bra promenad i träsket så kom jag fram. Samtidigt så kom en annan FTF jägare från samma håll jag hade testat först. Det var bara att räcka ut tungan åt han och visa han cachen som han inte kunde ta :)

På dagen så var det handboll och kalas för Vicky och Axel.

På lördagskvällen så hade vi Lissie, Hannah och Emmi sovandes hos oss och på söndagen så blev det cachingtur i roslätt då vi hade en del som vi inte hade tagit där. Efter det så blev det kalas hos Christer som har fyllt 50!

På söndagskvällen, eftersom June jobbade så kände vi oss andra i ligan tvungna att gotta oss med snacks och film :)

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>