Dagens lunchcaching

Kan ju inte sitta inne på lunchen och muppa när det är så fint väder. Så det blev bilen till Rosenlunds sandbankar.

1. Vivus Betula pendula
2. Mortuus Betula pendula

Försökte på
A walk past a work of art
Åkte och stannade utanför rosenlunds camping och gick cyckelleden längst bankarna där de två första låg. Den första var lätt hittad då man såg den från stigen. Men den andra tog ett par minuter då den var inuti en rutten högstubbe.

Sedan gick jag tillbaka och gick ut på Elmia fältet där jag skulle ta A walk past a work of art. Beskrivningen var:

Cachen finns inte vid angivna kordinater men på en blå skylt finner ni sex siffror: QQQOOO
Cachkordinaterna: N 57° 47.XXX E 014° 13.YYY
Där XXX= (Svensk film från 1964 regisserad av Vilgot Sjöman+QQQ-36)
Och YYY= (Science fiction film från 1968 regisserad av Stanley Kubrik+ OOO- 1135)

Filmerna hade jag redan kollat upp innan jag åkte iväg, och siffrorna på plats var lätt att se. Så efter lite miniräknare så fick jag fram slutkordinaterna. Såg att det skulle ta lite tid att gå dit och funderade på om jag skulle vänta en dag då lunchen började ta slut. MEN jag kunde inte hålla mig :)

Vid slutkordinaterna letade jag ett par minuter men hittade inte gömman :( Så jag fick bita i det sura äpplet och börja vandra tillbaka. Får försöka en annan dag.

This entry was posted in tjatter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>