Mossa mossa mossa

Först efter jobbet fick det bli att åka till Humlegården först för att hjälpa dem med deras bredband som har legat nere några dagar. En tekniker ringde mig och behövde komma in för att felsöka. Med lite ändring i telekablaget så fick vi igång bredbandet.

Sedan var det till svärföräldrarna för att hämta Signe och hjälpa dem med deras bredband som slutade fungera idag. Modemet var helt dött. Ingen lampa alls. Som tur var så hade Pappa fått hem ett utbytesmodem igår för att testa om det hjälpte att byta ut det. Och eftersom det inte var det och det nu inte behövdes där kunde jag låna en nätadapter från utbytesenheten till svärföräldrarnas modem. Ibland har man tur :)

Sedan hemma så var Tessan och T2 i rabatten på framsidan och plockade bort stenarna då vi ska reparera och måla om hussockeln. Det var bestämt grillning så Malm, Joseph och Marcus skulle komma också. Under tiden maten grillades så åkte mossrivaren fram för årets skörd :)

Vi hann med att köra en omgång men det kommer nog bli en liten till. Det är en hel del mossa.

Maten åkte ner i magen och dagens dåliga film sattes på i vanlig ordning.

Nu blir det sängen!

This entry was posted in tjatter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>