Jävla låda

Igår medans jag höll på med tältet så släpptes det en ny Geocach vid 18.30 ovanför ekhagen. Den där besvärliga heter den. Den hade svårighetsgrad 4,5/5 så jag tvekade lite om jag skulle åka eller inte. Det kan nämligen ta tid att lösa så man hinner tid innan någon löser den.
Tessan var på ekhagen och fikade med Nordlund men sket i att åka. Och som vanligt när man inte åker på en sådan så sitter man istället hemma och trycker på uppdatera hela tiden för att se om någon loggar den.

Men typ två timmar gick och ingen hade loggat den. Tessan var klar och beslutade då att åka dit. Jag blev klar en timme senare och fortfarande var den inte löst. Så jag åkte dit och gjorde sällskap. Gömman var en liten trälåda typ 20x10x5cm som var byggd med tändpinnar som man kan köpa.

Vissa pinnar kunde man skjuta lite på så de stack ut från lådan och man hörde något som var i, som förmodligen var loggboken.

Totalt var vi minst 15personer på plats och lådan gick runt och runt så folk vi klämma och känna. Folk droppade av ju senare det blev. Vid midnatt så var det bara jag och två till som höll på. Men då gav vi upp.

Fattar inte vad det kan vara som är kvar att testa på den rackaren. Men folk kommer det säkert vara där under hela dagen tills den är löst.

This entry was posted in tjatter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>