Motorvärmare

Nu är det dags för inkopplingen av motorvärmaren snart.
Har länge letat efter en motorstolpe så man kan göra det lite smidigare än vanligt timer som måste ställas om hela tiden.

Och tack vare El-killarna på morsans jobb så är denna nu beställd!

<—-Det monteras enkelt på husvägg,carport eller motsvarande. Uttaget behåller sina inställningar i 48 timmar efter strömavbrott. Inställningsknapparna är försedda med lysdioder för extra enkelt handhavande även i mörker. Kapslingen är tillverkad i väderbeständig polykarbonat med ett infällt schukouttag, försett med klafflock. Uttaget levereras med inre förbindning och har en fempolig överkopplingsplint. Maximal anslutningsarea är 5x6mm². Inkopplingstiden är max 3 timmar, men kan ändras till maximala 1,5 timmar vid installation. Det är viktigt att installationen sköts av en fackman.

Uttaget styrs dels av den inställda avresetiden och dels av utetemperaturen. Dessutom är uttaget försett med funktion för 30 minuters tillslagstid. Det innebär att man kan få tillgång till el,vilket är bra vid t ex dammsugning av bilen eller användning av motorredskap i trädgården. Uttaget finns i utförande med eller utan jordfelsbrytare. Vid installation av uttag utan jordfelsbrytare, skall uttaget föregås av jordfelsbrytare.Tidsangivelserna är repeterande till dess att ny avresetid ställs in.

Vid montage av flera paralllella uttag, exempelvis i carportar med fler p-platser, krävs uttag med säkring och jordfelsbrytare.—->

2449465

This entry was posted in tjatter. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>