Naturkompaniet

En gång om året så har Naturkompaniet en skattjaktstävling där de på ett klockslag släpper en karta med utpekade punkter där skatterna ska vara. Detta året så var det igår kl 19.00 som de släppte 70st lite varstans i Sverige där 3 hamnade i Jönköping.

Vi hade satt larm på mobilen en stund innan 19 så vi inte skulle missa. Givetvis så var vi inne på Ica maximal då larmet började låta. Men vi hann betala och satte oss i bilen. Började surfa in på deras hemsida som krånglade. De var nog inte redo för all trafik av folket som satt och tryckte på uppdatera :-). Började köra hemåt då vi inte fick fram kartan men Tessan lyckades en bit på vägen.

Den närmsta hamnade mellan bårarp och jkpg golfklupp. Så från solåsen åkte vi snabbt ut på e4an och körde av mot tokarp och så vidare mot bårarp. Stannade precis efter tunneln under göteborgsbacken.

Lämnade Tessan i bilen (som blev lite sur för jag sprang iväg med båda mobilerna :-)) hoppade över elstängsel och sprang igenom en kohage mot en ficklampa som fladdrade längre fram. Tillslut hann jag ifatt han men då framför oss så var det ännu mera ficklamper :-)

Väl framme vid punken så var det kanske 8st som letade. Men trots folk tittat på samma ställe sä tittade jag mer OCH JAG HITTADE DEN!

fick en massa grattis och sedan var det att vandra tillbaka, och även då mötte 5 till som var påväg mot gömman :-)

Det som jag vann var en vattenflaska (som allt låg i) ficklampa, fickkniv, vantar, gaffel-kniv bestick, bärbart batteri som kan laddas med solcellerna på den eller med usb, som man sedan kan ladda telefonen ca 2 ggr fullt, BRA, och ett presentkort på 1000 kr i butiken :-)

Så jag blev gaaanska nöjd :-)

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Naturkompaniet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>