lördagsmys!

Nu ätit frukost, ska åka till mor o far en snabbis o sen hem o fixa på framsidan o senare ikväll är det utgång för första gången på väldigt väldigt länge!!!!! Hur ska detta gå?!

Imorgon väntar kanske lite baksmälla, röstning! , humlegårdshjälp med tv-kanaler, Mys med Camilla med söta tjejerna  o kanske sandra med söta killarna så helgen lär gå snabbt som attan!   Fick en väldigt sn’ll injudan till tupperware- party som jag gärna hade gått på med men hinner inte klämma in det någonstans i dessa helgtimmar, kanske kan förlänga helgen med iaf ett par timmar?! :)

lördagskramar till alla!

This entry was posted in tjatter, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>