Sommarlov, regn och sol!

Även om det just nu öser ner utanför fönstret så har sommarlovet hittills bjudit på ganska ok väder! Skön första vecka på jobbet även om det varit mycket! Även passat på att både klara av en körlektion samt den fruktade tandläkaren som båda återigen ska besökas i veckan! Slutet av jobbveckan ledde även till stor frustration inför hösten! Hur ska man kunna få scheman o liknande att ens börja gå ihop när alla säger olika, strävar efter olika saker och ingen kan gå framåt! :) Mycket är ens eget fel då man vill ha saker o ting halvklara iaf när man går på semester så att man inte behöver stressa halvt ihjäl sig under semestern! Svårt också när man känner att man inte räcker till eller kan göra någon nöjd!  Men nu hoppas vi att nästa vecka ska bli bättre med ny energi och nya tankar!

idag har spenderats först med en långpromenad som avslutades uppe hos mor o far där patrik kom o mötte upp med bilen. Sedan mös vi en stund med den rullande Ica med barnen samt några av de andra söta syskonbarnen. Bilen åkte vidare mot Barnarp där Sandra o Jocke införskaffat fin bostadsrätt som vi fixade i under dagen med slipning, spackel o målning! kommer bli kanon tror jag! Efter renoveringsstunden där så åkte vi vidare mot nästa mål; hjälpa June i hans nyförskaffade bostadsrätt men det blev bara att lämna av lite grejer till honom då han inte skulle fixa mer för dagen… DREAMHACK STÖRDE! ( jag vet, lite weirdo!) Konsum o sen hem o laga mat till kvällens gäster … Fullt upp men så det ska vara när vi mår som bäst!

Vill passa på att gratulera Mickis med sambo till deras söta bebis Emilia som föddes i förra veckan! Underbart söt verkar hon vara! Nu väntar vi på Icas bebis som ska ploppa så man kan bli moster ännu en gång :)

Ha en underbar fortsatt helg!

Ska försöka att bli bättre på att blogga.. Glömmer hela tiden! Sorry!

This entry was posted in tjatter, Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sommarlov, regn och sol!

 1. Annelie says:

  Hej gullet!
  Det är inte farligt att ta det lite lugnt ibland även om jag vet att ni trivs med att ha fullt upp.
  Jag kan förresten visa dig närmsta vägen till mamma och pappa någon gång men det kan ju vara skönt med en längre promenad också?

 2. Mikaela says:

  Tack snälla! Ja Emilia är världens sötaste och snällaste Bebis! :) Ni får kika föbi nån dag och beskåda det lilla underverket!

  • Tessan says:

   Härlig tid ni har framför er! :) Vi ska försöka kika förbi o se söta tjejen! Hoppas allt går bra med henne! kram

 3. Tessan says:

  Annelie: Visa mig gärna närmsta vägen så att jag slipper gå i cirklar! Då är det ju inte så långt att gå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>