myskvällar, fixa och familj och vänner!

vi är urusla på att blogga och uppdatera! Har fullt ös med saker att göra och även om allt ( lr ja, det mesta iaf) är roligt så blir det sällan tid över till annat lr så tar vi oss inte tiden helt enkelt! Kanske kanske kommer vi bli bättre på det eller bara sämre! Vem vet?

 

Ikväll står myskväll med film på schemat och patrik som kom hem efter lunch med feber är så mysig så! :)

ha det gott allesammans!

kram

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>