Det här är vi!

IMG_0870Det var en gång….

Nä, bara skojar… Vi är lite skämt,  lite oseriösa och allmänt speciella men det är bättre att vi tar det från början istället :)

patrik

BLOGGARE NUMMER 1

Namn: Patrik Nyman Roos

Ålder: 27

Yrke: Bakom  Sesamhuset… OOPS! kanske ska börja med där man tjänar godkända  pengar :)  Service på Mediamarkt!

Familj: Tessan! Pappa B-Å, Mamma Tove, Broder Marcus, Broder Dag med familjemedlemmarna Sandra, Theo och Melvin. Familjen i Norge med mormor, moster med barn…

Intressen: Serva Tessan :)

MOTTO: Om du vill ha en katt och skaffar den men den blir sjuk och får cancer. Men egentligen fick den inte det för det börjadea ttackera ett lejon som åkte på landvägen ute i havet. HUH?

 

 

 

 

 

 

 

 

BLOGGARE NUMMER 2Danmarksresa 181

Namn: Therese ”Tessan” Roos

Ålder: 25++

Familj: Patrik såklart! Pappa Nils- Erik, Mamma Britt, den fina syskonskaran i ordning Marie, Christer, Annelie, Anders, Staffan, Fia, Vicky och Ica. Syskonbarnen Jocke, Patrik, Andreas, Becka, Ida, Linda, Linus, Emmi, Axel, Lissie, Marcus, Mattis, Hannah, Simon,Lotta och Emil. Alla respektive till syskonen men skonar dem helst från synlig kontakt med mig. :)Dessutom gammelfaster till Tristan och Neo och inom snar framtid gammelmoster till en liten söt sak  :)

Yrke: Lärare med inriktning fritidshem, eller barnplågare som vissa vill uttrycka det :)

Intressen: Hmm, lata mig är alltid i topp!

MOTTO: har inget som kan efterfölja patriks lysande hjärna :)

 

 

 

 

 

Vi är nygifta, lever loppan i Norrahammar och spenderar dagarna med vovven Signe, katten Frasse och med familj och vänner. Geocaching ligger också högt i listan och ofta är det fullt ös här hemma :) Läs gärna vår blogg och kommentera MYCKET så vi vet att det finns en anledning till att blogga och så vi vet vilka vi kan skriva strunt om utan att de vet :)   :)

Comments are closed.